Riikka Slunga-Poutsalo

Olen yrittäjätaustainen keski-ikäinen perussuomalaisen politiikan sekatyöläinen. Liityin Perussuomalaiset rp:n jäseneksi 2008 ja osallistuin silloin kuntavaaleihin Lohjalla päästen läpi ainoana perussuomalaisena ehdokkaana. Erilaisten puolueen sisäisten luottamustehtävien jälkeen hyppäsin puoluetoimistolle töihin marraskuussa 2011 yhdeksi puolueemme ensimmäisistä järjestösihteereistä. Kesällä 2013 Joensuun puoluekokouksessa minut valittiin puolueeni puoluesihteeriksi ja tätä uraa jatkoin kesään 2019, jolloin en enää asettunut ehdolle tehtävään tultuani valituksi kansanedustajaksi kevään eduskuntavaaleissa.

Eduskunnassa toimin Tiedusteluvalvontavaliokunnan varapuheenjohtajana ja Työelämä- ja tasa-arvovaliokunnan jäsenenä sekä Liikenne- ja viestintävaliokunnan varajäsenenä. Näihin kun vielä lisätään tehtäväni KELA:n valtuutettujen puheenjohtajana, osuu näiden toimielimien asialistat moneen minua kiinnostavaan asiakokonaisuuteen ja ovat poikineet jäsenyyksiä ja varajäsenyyksiä mielenkiitoisissa työryhmissä ja komiteoissa.

Tämän rinnalla olen jatkanut 2008 alkanutta taivaltani kuntapolitiikassa. Tällä hetkellä toimin Lohjan kaupunginvaltuuston 1.varapuheenjohtajana ja istun neljättä kauttani valtuutettuna. Aloitin myös aluevaltuutetun roolin ensimmäisten aluevaalien jälkeen, vuoden 2022 tammikuussa, Läntisen Uudenmaan Hyvinvointialueella. Koko tehtävälistani löytyy TÄLTÄ sivulta.

Työtä ja luottamustehtäviä

Olen osallistunut vuosien varrella monenlaiseen toimeen ja tehtävään. Yritän koota tälle sivustolle koostetta siitä, mitä tapahtuu työrintamalla.

Siviilimpi minä

"Siviili-minä" pitää lukemisesta, puutarhanhoidosta, musiikista, piirtämisestä, valokuvauksesta jne. Tällä sivustolla voit tutustua tähän puoleen minusta.

Ota yhteyttä!

Päivät ovat täynnä kokouksia tai niihin kiirehtimisiä, joten vastaan puhelimeen tosi huonosti. Paras tapa saada minut kiinni, on joko laittaa sähköposti tai tekstiviesti tai olla yhteydessä avustajaani Terhiin.

Terhi Mattila, puh. 09 432 4057 / etunimi.sukunimi@eduskunta.fi