"Kun päivä on vain varjoja hangilla"

Ajankohtaista viikolla 49

Tervehdys Eduskunnasta. Toisin kuin normaalisti, tästä viikosta jouluun täysistuntoja pidetään myös maanantaisin eli talolle lomps. Tällä viikolla julkaistaan oppositiopuolueiden vaihtoehtobudjetit, tänään meidän. Näitä käsitellään sitten keskiviikon istunnossa. Siitä tulee mielenkiintoinen keskustelu.

Tämä viikko alkaa Läntisen Uudenmaan kunnanjohtajien tapaamisella. Edellisestä kerrasta onkin aikaa!

Viikon kuva on Luumäeltä. Hyvää ensimmäistä adventtia!

Uusin kolumnini Maaseudun Tulevaisuudessa, julkaistu 23.11.2020

"Olen tämänkin lehden kolumneissani esittänyt huoleni valtion taloudellisesta tilanteesta hallitusohjelman hyväksymisestä lähtien. Siis ajalta ennen koronaa. Kuka muistaa? Se hallitusohjelma, jossa luvattiin toteuttaa kaikki hallituspuolueiden haaveet, junaradat, hoitotakuut, sotet ja toisen asteen maksuttomat koulutukset tuosta vaan, tsuih tsaih sukkelaan. Kritisoin jo silloin holtitonta rahankäyttöä ja velaksi elämisen ajatusta. Tilanne on muuttunut, mutta hallitusohjelma ja hallituksen tavoitteet ei."

Lue koko tarina täältä: Maaseudun Tulevaisuus

Tehtävät

Tässä on linkki nykyisiin tehtäviini niin eduskunnassa kuin Lohjallakin. Kaikkia Lohjan puuhia, jotka perustuvat esim. kaupunginhallituksen varapuheenjohtajuuteen ei ole eritelty listassa: TÄÄLLÄ

Tapahtumat

Koronan vuoksi julkisia tapaamisia ja tapahtumia, joihin pystyn osallistumaan, on harvakseltaan. Mutta kun on, tässä niistä kerrotaan. Pidetään itsemme terveenä!

Yhteistiedot

Parhaiten saati minut kiinni joko sähköpostilla tai avustajani Terhi Mattilan kautta. Terhin puhelinnumero on 09 432 4057 ja molempien säköposti on muotoa etunimi.sukunimi@eduskunta.fi