"Kun päivä on vain varjoja hangilla"

Taas mennään

Kuntavaalit järjestetään tänä vuonna poikkeuksellisesti kesäkuussa, 13.6.2021. Oikeasti vaalipäivähän olisi jo ollut ja mennyt, mutta koronan vuoksi vaaleja siirrettiin. Oma kantani aiheeseen on luettavissa muun muassa alla olevasta linkistä löytyvästä Maaseudun Tulevaisuuden kolumnista.

Olen itse ehdolla vaaleissa. Lohjalla on tulossa vaikea valtuustokausi muun muassa SOTE:n, lisääntyvien lakisääteisten tehtävien vuoksi eikä talouskaan meillä ole vahvalla pohjalla. Haluan olla mukana tekemässä parhaani sen eteen, että kuntalaisten ääni kuuluisi päätöksenteossa ja kuntalaisten veroeuroja käytettäisiin mahdollisimman oikeudenmukaisesti. Voit tutustua vaaliajatuksiini muun muassa TÄÄLTÄ , samoilta sivuilta löytyy myös muita mainioita PS-ehdokkaita.

Uusin kolumnini Maaseudun Tulevaisuudessa, julkaistu 19.4.2021

"Meidän pitäisi pitää kynsin hampain kiinni niistä periaatteista, jotka vahvistavat ja yhdistävät yhteiskuntaamme. Sen sijaan viimeisten parin vuoden aikana olemme saaneet seurata periaatteiden romukopan täyttymistä"

Lue koko tarina täältä: Maaseudun Tulevaisuus

Eduskunnassa tapahtuu

Käsittelyssämme on tällä hetkellä rajoitetusti asioita, koska koronan vuoksi kokoonnumme niin vähän kuin mahdollista kuvan isoon saliin.

Lohja

Lohjalla valmistaudutaan Asuntomessukesään. Tulethan käymään kesällä katsomassa, olisiko Lohja Sinun paikkakuntasi?

Kuntavaalit 2021

Löydät minut edokaslistojen jättämisen jälkeen vaalikoneista. Listaan vaalikoneita myös tänne.


Tehtävät

Tässä on linkki nykyisiin tehtäviini niin eduskunnassa kuin Lohjallakin. Kaikkia Lohjan puuhia, jotka perustuvat esim. kaupunginhallituksen varapuheenjohtajuuteen ei ole eritelty listassa: TÄÄLLÄ

Tapahtumat

Koronan vuoksi julkisia tapaamisia ja tapahtumia, joihin pystyn osallistumaan, on harvakseltaan. Mutta kun on, tässä niistä kerrotaan. Pidetään itsemme terveenä!

Yhteistiedot

Parhaiten saati minut kiinni joko sähköpostilla tai avustajani Terhi Mattilan kautta. Terhin puhelinnumero on 09 432 4057 ja molempien säköposti on muotoa etunimi.sukunimi@eduskunta.fi